#192464
Anonym

Men som jeg starede med at skrive så søger jeg nogen der har erfaring med dette som kan hjælpe mig. Og ikke en masse gætteri, for det kræver alligevel lidt at sætte sig ind det og kende loven og kortregler til punkt og prikke.

Jeg har startet med at klage til direktøren som banken skriver jeg skal, og i morgen tager jeg en gratis bistands advokat som kan give et hint om, om det´er noget jeg kan gå videre med.
Pengeinstitutetsankeklagenævn tager 200 kr. og det er det jeg skal som er efter bankklagen

Som jeg ser det har system begået en fejl og selvf. kan bankerne og nets da også begå fejl, men det mp man jo også tage ansvar for. Jeg er trodsalt ikke en dårlig kunde, jeg har hverken overtræk eller lån med denne bank, Kun penge og min helt alm. MC Debit.

Hvilke forholdsregler kunne jeg have gjort som skulle have været oplyst af banken eller nets, ingen for de skriver ingen, kun hvis man får stjålet sit kort eller på anden måde ikke tjekker konti, ikke passer på det, trækekr over osv.

Man får jo ikke at vide når man læser eller skriver under på kortet at, husk nu at du skal registere dine hjemmesider hos nets og banken hvis du bruger dem mere en engang og med mere end 5kr.
Man får jo heller ikke at vide at, husk nu at nets har et stærkt sikkerheds system der kan lukke dit kort så når du får dit kort så aner du ikke om det kan være misbrugt eller at det er nets der lukker dig.
Du får heller ikke at vide hvor din grænser skal være og hvornår du skal passe på.
Jeg har tage et forholds regl, at bruge en kendt side og at siden er krypterede.
Så jeg håber da de dækker ligesom hvis de ved en fejl kommer til at lide andre tabt som de kunne have undgået ved at kontakt kortejeren inden skade skulle ske.