#192010
Klink

Jeg erkender da blankt at vores risikofordeling klart stiller bankerne dårligere end os – taget i betragtning at de låner os 89% af og vi selv kun tager en risiko på 11%
Omvendt når en professionel konsulent virksomhed som Agrovi går i dialog med bankerne for at fortælle om de solvente regnskaber som beregninger viser – så er det fortsat svært at forstå at der ikke er den mindste interesse for dialog omkring mulighederne.

Havde vi søgt for 5 år siden var situationen en anden – og jeg kan da kun håbe at disse risikovillige dage kommer igen. Uden risiko får man ingen gevinst – men bankerne må jo havde taget for store risici i sin tid.

Hvad angår udkants Danmark og pris niveauet for en gård på de kanter – så er det jo ikke det vi søger. Såfremt var vi flyttet til Bornholm, havde købt en 3-længet gård og levet på understøttelse. Vi søger en gård i Nordsjælland således vi kan drive et liberalt erhverv hvor der er kundegrundlag – og så er det svært at finde en brugbar gård til meget under 8.5 mio.