#191870
Anonym

Nu er det faktisk bedre ikke at give råd (hvilket så i øvrigt er notorisk løgn at jeg ikke skulle gøre) end at fylde folk med alt det banksælger løgn du gør fra morgen til kvæld. Pas dog dit arbejde i Nordea i stedet for – i misforstået solidaritet med din virksomhed – at sidde og prøve at lave mersalg her på sitet!

Jeg må endnu engang advare mod, at HJL er banksælger i Nordeakoncernen. Det gjorde han i sine første indlæg meget klart, selv om han så efterfølgende har nægtet det! Dit problem er bare, at du ikke kan løbe fra de ældste af dine indlæg!

Tilbage til grundproblemet. Hvis denne mand går ned i sin bank og spørger – er det en god ide at jeg at jeg optager et realkredittillægslån på 100.000 kr. + låneomkostninger, så er der rent faktisk en god risiko for, at banksælgeren ikke giver et ærligt svar på spørgsmålet, men derimod prøver at sælge kunden produkter han ikke har brug for.

Sandheden er, at et boliglån til måske 8-9% p.a. som afdrages over 3 år med stor sandsynlighed vil være markant billigere end det vil være at optage et realkredittillægslån på 100.000 kr med de omkostninger der følger med det!

Banksælgeren vil formentlig ovenikøbet prøve at prakke kunden nogle overflødige pensions- og forsikringsprodukter på oven i hatten.