#191808
HJL

GP, keep trying. Der er mange ting du ikke ved som jeg ved. 😉 og her er åbenbart endnu en ting.

At du har fået rettet i din beregning 2 gange uden problemer siger ikke ret meget om hvorvidt banken har et system der blokkere for det umulige (køb af bolig uden grundskyld). Du er selvfølgelig velkommen til at tro hvad du vil, essentielle tal er efter min største overbevisning krævefelter når rådgiveren tonser sådan en stor beregning igennem. Hvis ikke er her da et åbenlyst forbedringsforslag som bør resultere i et par rosende ord til undertegnede fra bankens systemudviklere.

Ps. jeg mindes helt bestemt at have læst sager i pengeinstitutankenævnet hvor banker er blevet opfordret til at betale erstatning for regnefejl. Bankerne siger altid at man selv skal kontrollere beregningen osv. og alt efter hvad der er glemt og hvilke konsekvenser det vil få for den enkelte kunde, ja så kan banken altså komme til at betale en erstatning.

Essentielle tal er derfor et must og med garanti et krævefelt for at få adgang til printeren. At beløbene så kan være helt forkerte og kræve 1-2 justeringer tror jeg godt på.