#191444
Prasmus

Det er altid en god ting at få sin bankrådgivers forslag/tilbud, det skal man da altid tage imod, men man skal aldrig lade dette være eneste indgangsvinkel.

Ang. gebyrfrit depot for obligationer, enten ved du noget jeg ikke ved, eller også har du aldrig haft f.eks. real obligationer i depot. Jeg kender ikke til en dansk bank der vil tilbyde dette gratis.
Danske bank tager mig bekendt 150kr årligt samt 12,50kr pr. udtrækning + 0,001% af beholdningsbevægelsen.

Dem som kommer tættest er Nordnet som jeg checkede i jaunar. Dengang kunne man faktisk flytte sine obligationer over til et depot hos dem, og så var opbevaringen gratis, dvs. intet års gebyr og heller ikke gebyr for udtrækninger. Men jeg tror ikke de ville lade depotet køre særligt længe, hvis der ikke skete en vis handel med aktier som de kunne få en indtægt ved, for de har faktisk udgifter til VP for depotet, ud over egne udgifter.
Jeg skiftede ikke selv til Nordnet, selvom jeg kunne spare 4 x 12kr årligt, fordi man (i hvert fald dengang) ikke selv kunne handle real/stats obligationer. Man kunne godt handle disse obligationer, men så skulle det ske via telefon og deres mægler.