#191388
test

fordelen eller ulemepen ved en fastkurs politik eller ej kan ikke løsrives fra økonmies størrelse. Det er faktsik infaltione der er nøglen til valuta kursen hvis den flyder frit og ikke rente, med mindre jeg husker helt galt fra min national økonomi hvilket jeg sikker gør.

summarumare er det her mekanisker temligt komplekse og om end man naturligvis i det heletager skriver her fordi man holder af en god diskusion er det meget vanskeligt at sætte et egenligt fasit under.

Umidlebart mener jeg ikke du på nogen måde kan sammenligne UK og sverige. Det er også klart at sverige har gjort meget for at genviden markedse tillid. Tror reelt sikker ikke du kan stille det sådan op at danmark har haft nogen ulempe her igennem krisen af vores fastkurs politik eller at sverige har haft en fordel

Det største problem i forhold til sverige er nok at vi har misted konkurance kraft i forhold til sverige der har vundet på løn, lavere valuta (som nu stiger) ogikke mindste lavere skat.

Vi her i dK laver der i mod den enes bestikkelse/detersyndfor noge finaslov hvor vi rundethåndet gør det umuligt ud fra almindelig sunde økonimisk sands for enlgie mødre på kontakt hjælp at ta et job. I stedet for giver vi børnecheck til dem der kommer fra polen og laver det arbejdet som vores bistandsklienter ikke har noget incitament til at lave.

Nå vi så endlig reformere akasse systemet hæver vi kontakte hjæølpen og garanter folk et halvt år mere i ledig gang.

politikkenre på borgen bortset fra libaral aliancd har ikke fattet hvad der forgår. Jeg stemer sku på dem neæste gang,