#191274
Anonym

vbturbo, du kunne ikke tage mere fejl.

Nu er det sådan, at jeg netop har gennemgået en bolighandel med Nordea, og helt uden overhovedet at påtage mig ekstra forsikringer eller andre “bundle” produkter, har jeg opnået fordel+, blot fordi at nu fik et boliglån på 20% plus omkostninger til advokat mv.

Jeg har kun min lønkonto og så mit boliglån og realkredit hos Nordea. Ingen andre produkter!
Jeg fatter simpelthen ikke hvor du får alt det volapyk fra. Det ligner mest af alt en beskrivelse af DANSKE BANKs forretningsmetoder. -> Danske Bank, ikke Nordea.

Du skriver at man skal mindst 250.000 kr. hos Nordea i et lån. Og hvad så, hvem får ikke det hvis de skal købe hus?!?! Held og lykke med at købe et hus, hvor udbetalingen og omkostninger ligger under 250.000 kr. Det sker ikke, medmindre du køber en jordhule på Lolland.

Min personlige oplevelse af Nordea er kun positiv. Jeg har altid modtaget en god behandling og selvom jeg gentagende er prøvet at gå dem efter i krogene, viser det sig kun, at jeg har fået det bedste jeg kunne bede om (se bare mit første indlæg herinde, hvis du ikke tror mig).

Jeg synes at du skal undersøge de ting du udtaler dig om, før du bare lukker galde ud. Du giver folk en helt forkert rådgivning og det vil jeg bede dig holde op med.