#191210
Anonym

Hej Friet.

Nu har jeg selv læst hele denne tråd idag. Nok den mest underholdende eftersom mange går på nåle. Og jeg bliver nød til at give “Test” ret i at din taktik ikke bringer dig videre. Han har faktisk rent sobert prøvet at give dig et holdbart alternativ. Men jeg ved at når man befinder sig i en situation som din, da føler man kun at det er penge “her og nu” som løser ens problemer.

Og tro mig når jeg siger at din datter sætter mere pris på at have dig juleaften, end en masse BR gøgl. Jeg er selv alene med to piger og ved hvad det indebærer. Du bliver nød til at acceptere du ikke kommer videre i denne omgang. Koncentrér dig om mest effektivt at angribe dine mangler og situation. Derved bliver du hurtigere fri fra dine lænker og kan koncentrere dig om fremtiden. Så som bæredygtig økonomi, penge til at lægge til side og måske endda en sommerferie(hvilket giver langt mere for pengene end juleaften.)

Og er du alene og ikke kan tjene nok! Tjah, så er det tilbage til skolebænken og videre uddanne dig selv til en bedre fremtid.

Men slip tanken om Nord og det finanspjat. Du bliver bare mere og mere frustreret.
Og Test’s intention overfor dig er meget ærlig. Og det trods alt det du trænger mest til her og nu. Alt hvad jeg har læst har været velmenende.

Håber at mit indlæg får dig lidt på rette vej.

Hilsen Erik