#191136
Anonym

ja . BO ANDERSEN HAR BEDRAGET OS ALLESAMMEN..FØRSTE GAMMELKONGE 1 SÅ GAMMELKONGE 25 INDE I GÅRDEN.. NORD-FINAS.DK 81511877-70200252 … hAN HAR LIGE SENDT SMS PÅ AT HAN VIL KONTAKT MIN KOMMUNE OG ANMELDE MIG.. FORDI HANS FIRMA ER LOVMÆSSIGT OG LÅNER PENGE UD.. nU ER DET SÅDAN AT JEG GANG TO ER BLIVET SNYDT AF HAM OG MAIL OG SMS ERE HAR JEG FRA DENNE MAND..

Han er en snyder og hvis andre er interssret i at mødes med Bo ANDERSEN PÅ MANDAG KL.10 GAMMELKONGE VEJ 25 INDE I GÅRDEN SOM ER ENDNU NOK EN FUP ADS….

HAN ER EN DER SKAL FANGES OG STILLES TIL ANSVAR FOR SIN UBEHAGLIGHEDER OG ULOVLIGHEDER OM VORES PERSONLIG PAPIR HAN MISBRUGER GROFT…..

ER DER NOGLE SOM KENDER BO ANDERSEN SKRIVE….

MEN NOK ER NOK FRA MIN SIDE AF NU….

HAN SKAL IKKE MISBRUGE MIG OG ØDELÆGGE MIT LIV FOR HANS MØG…

SÅ TAK FOR ALT Bo Andersen du er en bedrager en snyder en der ikke har en kr ….

og takker for dine mails sms ere for de er lige guf for myndighederne.. at truede med kommune og alt andet er ikke en finansmandes lovpligtede henvisninger og du er jo intet ingenting.

du skal stå til ansvar for dine handlinger ..

Han har lige skrevet igen de samme ord om igen– citat.. intet ulovligt elelr andet.. vi har hjulpet 10 famililer .. dem vil jeg gerne møde se id.nem og anvisninger fra konto udskrifter …..

han har forfaskede og finanstilsyndet kender ham ikke .. Samtide klapper fælden for han har brudt alle tavshedspligtede love om finans lån og personlig oplysninger..

så til jer allesammen .. uanset hvem der siger vi er naiv dumme og skal søge hjælp i banken andre steder.. ved vi godt vi har med en BIG SVINDLER AT GØRE HER OG JEG STÅR FREM OG VIL TIL HVER EN TID MØDE DEN MAND DER HAR ØDELAGT MIT LILLE BITTE HÅB. pÅ EN LYSER ENDE SÅ JA DØM MIG MEN JEG ER IKKE DUM OG UANSVARLIG MEN HAR TROEDE INTET MENNESKE KUNNE VÆRE SÅDAN I ET FINANS FIRMA..

Men bo andersen er dette: en svindler bedrager og værste misbruger vores info. personlig og lægger os ud til vores gældes poster.

han har lige truede med at komme til min ads så jeg kunne se hvem han er..

så sig mig hvem er bo andersen.