#191048
Anonym

Ja så er jeg her og vil sige til test.. ja man kunne godt tale emd bNKEN , MEN NU HAR VI LIGE ET MENT. DER ER KRIS..

TROR DU VI ALLESAMMEN SOM HAR SØGT LÅN HOS Bo Andersen ville dette end vores bank..

JEG KAN TIL ALLES INFO. HER BLIVET TRUEDE AF Bo andersen til at tage min side væk her ellers fik jeg ikke lånet.. og med samarbejde har jeg gjort dette, kan så idag fortælle mit lån skulle stå på konto men niks intet – han ringer siger han vil mødes på ringsted st. og give mig 20 000,- kl.13-ændre til 16 .. han har været tavs på tavs kun en sms på vi ses kl 16. han har aldrig været en del af et låne firma og vil her med håbe at vi kan stå sammen og få stoppet ham….engang for alle – jeg vil møde ham personligt se ham ind i hans ansigt….

bede om forklaring – jeg har et gældsbrev på 20 000 – kvittering fra postdanmark om han har modtaget det…

Han er en svindler fupper bedrager som skal anmeldes , som jeg har har gjort til bagmandspoliti s efterforsking . her er deres mail.kbh-city@politi.dk skriv vedr. nord-finans.dk Bo Andersen… Jeg har haft fat i frist Hotel idag og min intersses er vores allesammens personlig dokumentioner han har imellem hænder .. Jeg er blivet truede af ham har mails sms og indtalt beskeder .. om mit lån skulle han selv lægge ud..

Jeg vil søge erstandskrav og få ham frataget til at opstifte virsomheder fremover.

Han har skadet min lille familie meget højt og ufatteligt han kan gøre dette…

Ja test du er hård men giv mig navn på en der vil låne mig 20 000,- uden at true mig udlægge mig på nette og misbruge mine personlig oplysninger i jeg har en grund til beskyttede ads… Jeg er dybt såret og vred på ham og hans dybt sind af en fordøjet mulddyr der skulle leve imellem de fanger i u.s.a der mærkes man for sit lort.

jeg kan ikke dømme Bo Andersen det kan kun en dommer til andet er bevist.. Men retssystemt kan se han er svindler…

så kære allesammen lad os få ham stoppet engang for alle og jeg gør det som noget personligt han har remt mig og min lille pige dybt i vores hjert da det skulle havde givet os lidt luft op til højtiden..

Kærlig hilsen en enlig mor der er blivet narret dybt af Bo Andersen nord-finans..