#191018
Anonym

Jeg har her valgt at komme med min udlægning af min sag hos Bo Andersen og Nord-Finans.

Da jeg har gamle forbrugslån på ca. 60.000,00 Kr. fordelt på 5 kreditorer, betaler jeg månedligt ca. 4.000,00 kr. grundet disse lån ønsker banken ikke at samle dem op, da de mener risikoen er for stor. Jeg står ikke i RKI, men respekterer bankens beslutning, da det er deres penge. Til info er min indkomst ca. på 360.000 pr år.

Jeg skriver derfor til Nord-Finans og Bo Andersen d. 11.Oktober, og ansøger om et lån på 60.000 Kr., der vil give mig omkostningsnedsættelse på 2.000 kr. om måneden ift. til de 5 forbrugslån. Da jeg fornyligt er blevet alene med min datter, vil det være en tiltrængt omkostningsnedsættelse.

Bo vender tilbage allerede d.11 Oktober med tilsagn om lån. Han mangler dog lige en lønseddel, hvilket jeg eftersender med det samme, og han godkender lånet, og beder mig om at overføre 450,00 kr. Dette gør jeg velvidende at der ligger en stor risiko for at de er gået tabt. Men dette er en risiko jeg her er velvillig til at tage.

D. 15 Oktober modtager jeg svar fra Bo andersen, at de har modtaget pengene, og vil sende mig en lånekontrakt.I henhold til Nord-Finans hjemmeside skulle man modtage denne indenfor 2 dage. Jeg kender dog Post Danmark og A og B post godt nok til at vide at så skal det gå hurtigt 🙂

D. 20 Oktober rykker jeg Bo Andersen, for lånekontrakten, og han forsikrer mig om at den er på vej.

D. 23 oktober modtager jeg en mail fra Bo Andersen, der undrer sig over at han ikke har modtaget lånekontrakten. Han mener den må være gået tabt i posten. Jeg forhører mig om han evt. kan sende den på mail, eller om jeg alternativt selv skal hente den, da jeg bor i nærheden.D. 23 bekræfter Bo Andersen pr. mail, at de vil sende den på mail som en undtagelse.

D. 25 Oktober er mailen endnu ikke modtaget og jeg begynder at fornemme et mønster.
Jeg rykker Bo Andersen/Nord-Finans telefonisk, og travlhed og alverdens ullykker gør desværre at man endnu ikke har kunne sende den. Efter et pr dages telefonkorrespondance ender vi med at aftale et møde tidspunkt på GammelKongevej, hvor jeg skal komme forbi og læse kontrakten igennem og derefter underskrive.

D. 29 Oktober hvor vores aftale er, Prøver Bo Andersen at rykke den til den 30. da han har meget travlt.

På nuværende tidspunkt er det taget Nord-Finans to uger at sende min en kontrakt på den ene eller den anden måde, og jeg skærper derfor tonen overfor Nord-Finans.
Bo Andersen melder ud at en af hans “ansatte” vil kontakte mig og aflevere kontrakten personligt. Jeg modtager et mobilnummer, hvor telefonen dog aldrig bliver besvaret.

D. 30 beder jeg om kreditnota, da Bo Andersen/Nord Finans ikke har overholdt sine forpligtigelser i henhold til betingelser på hans hjemmeside.

Jeg modtager allerede samme dag en kreditnota, og fnder det lidt komisk at man kan trylle den frem så hurtigt. Jeg anmoder efterfølgende om betalingsadvis fra Banken ved overførsel.

D. 1 November modtager jeg Mail på forespørgsel fra Bo Andersen der bekræfter at pengene er overført natten til d. 1. November. Pengene kommer dog aldrig frem, og ved forespørgsler om bank advis, vender Nord-Finans aldrig tilbage.

Grunden til at jeg skriver dette meget lange indlæg skyldes at jeg ikke ønsker at Nord-Finans skal tjene flere penge på dette nummer. Jeg synes det er fint at der er nogen prøveklude der kan se om Nord-Finans var et seriøst firma eller et fup nr.
Men mener også at vi derefter skal lære af vores oplevelser og dele disse med hinanden, så der ikke er flere der hopper i fælden.

Min egen fornemmelse omkring Nord-Finans er, at Bo Andersen forsøger at holde kreditorer og kunder så meget fra stangen at han kan fortsætte svindlen så længe som muligt. Det er derfor at han faktisk svarer på henvendelser, og det er åbenbart lykkedes ham at skabe tvivl i flere sind herinde.

Jeg kan sagtens forstå frustrationen hos Frier og Neets. Dog mener jeg at det er en kalkuleret risiko der er når man betaler gebyr til et lån som dette, og selvom jeg har forståelse for jeres situation tror jeg dog ikke i får mere ud af det herinde.

Såfremt i skulle have lyst til at politianmelde Bo Andersen og Nord-Finans, støtter jeg gerne, uden dog overhovedet at kende muligheden for at gøre dette.

Håber dette meget lange indlæg vil være brugbart for nogle, eller at det i det mindste stoppe pengeflowet til bo Andersen.