#190886
Anonym

Sikke mange fantastiske kommentarer. Jeg skal se om jeg kan lykes med at besvare alle spørgsmål.

Test og HalliHallo, kan forstå I er meget optaget af låneform. Jeg ønsker ikke at nævne vores bank og skabe misforståelser. Vi er tilfredse med bankens rådgivning.

Jeg scanner ikke låne. Istedet mener jeg det er mere fornuftigt at trække relevante oplysninger ud.

Individuelle betingelser:
“REFERENCERENTEN ER 4,07% PÅ LÅNETS OPRETTELSESTIDSPUNKT. Referencerenten svarer til den effektive obligationsrentesats før skat på en STATSOBLIGATION MED FONDSKODE 0992194. Referencerenten anvendes til beregning af kursregulering ved indfrielse af lånet før udløb og ved indbetaling af ekstraordinære afdrag.”
Gætter på det er i tråd med det som thsv skriver? Vi var desværre ikke så fremsynede at forhandle os til bedre indfrielsesvilkår.

For at holde fokus på tråden, har vi besluttet ud fra tidligere kommentarer IKKE at indfri boliglån og istedet fokusere på hvad der skal ske af mulige tiltag med de 260.000kr på opsparingen. En af jer nævner indskudsbeviser som en mulighed. Det vil vi naturligvis undersøge. Tak for det.

Som jeg lige har skrevet ovenfor læser jeg nu i teksten “….indbetaling af ekstraordinære inddrag”. Er det en mulighed at indbetale en stor sum penge på lånet og på den måde “slippe” for renten?