#190850
Anonym

Tak for de pæne ord. Ligesom dig har jeg også selv brugt den metode da jeg lige var flyttet hjemmefra og efter et års tid måtte erkende, at jeg altså ikke var verdensmester i at få pengene til at slå til. I stedet for havde jeg været god til at overtale min bank til at yde mig op til flere lån i starten fordi jeg lige skulle have det ene og det andet. Jeg var i forvejen alt for tit flad halvejs inde i måneden og pludeslig skulle der også afdrages på lånet.

Til HalliHallo: Det er absolut ikke flovt ikke at have helt styr på økonomien og hvad man bruger sine penge på. Det er derimod flovt ikke at søge hjælp og forsøge at gøre noget ved det før det løber helt af sporet. Ved at spørge om gode råd her har trådstarter taget første skridt til at sikre sig, at det ikke bliver nødvendigt at stille op på landsdækkende TV med en kæmpe gæld han ikke kan afdrage på.

Og nej, det er ikke en selvfølge at en 18 årig der lige er flyttet hjemmefra og for første gang står med egne indtægter og udgifter, der skal administreres, kender alt til det. Der er faktisk rigtig mange af dem, der er totalt på bar bund og knap nok ved hvad ordet trækprocent dækker over. De syntes måske, at det er flovt at indrømme overfor forældrene, at de altså ikke var så klar til voksenlivet som de troede – og derfor er det nemmere at bede om hjælp på et annonymt forum som det her.