#190824
HalliHallo

Friet, nå det er sådan noget i retning af et kontorfællesskab din fine ven har lejet sig ind i, jeg beklager, men så kan jeg ikke rigtig hjælpe, da det sikkert er spild af tid at prøve at finde ham der.

Men ellers ville jeg da gerne have gjort det selvom test mener det er usandt.

Det forholder sig nemlig sådan, at jeg ofte færdes på de kanter. Min tidligere cykelhandler “Urania Cykler” bor på samme adresse, hjørnet af Gammel Kongevej og Trommesalen. Den sidste cykel jeg købte hos dem blev desværre, kort tid efter, stjålet af nogle banditter fra Amager. På modsatte side ligger endvidere Thyco Brahe Planetarium og det store hotel Scandic.

Når man går ad Trommesalen op til Vesterbrogade, så har vi her Danske Bank på højre side og Nordea på venstre side. Mod venstre kan man se frihedstøtten, lige forinden har vi Vestre Farimagsgade v/buen på venstre hånd og på højre side af Vesterbrogade har vi Colbjørnsensgade , hvor jeg ofte frekventerer “Kakadu”.

Længere henne ad Vesterbrogade har vi Panoptikonbygningen, i hvilken Arbejdernes Landsbank har til huse (hovedsæde), modsat ligger Tivoli, som nogen sikkert kender, og måske har købt aktier i for at komme gratis ind, men om dette kan betale sig er nok mere tvivlsomt, da aktien vist stadig er ret dyr dog uden at vide det.

Måske sagen går i orden på fredag, og håbet er stadig lysegrønt, men…………….