#190762
Anonym

Ved du hvad så stoper du bare og forsvind fra denne side hvis du skal nedlade os andre .. Og om du er Gud nej .. på denne mands hjemme side behøver man ikke betale gebyr men får det lagt ind i selv lånet.

Og jo har talt emd efterforskingen i københavns politi og han har lavt noget straffebart og det er som de sagde ham skal vi nok finde. Og at han skriver til mig truere min lille familie med bål og andet . vil udlægge mig og mine personlig gældsposter og vil kontakt dem.. er tavshedspligtens alvorligste brud…. Jeg fiklovet et lån underskrev papit og han forsvandt da alvoren stod for døre..

Han skal frem og har skrevet til hans bofælde at jeg personligt og mange andre han har taget i røven vil se og høre hans forklaring .. Han skal simpelhen havde den straf for at ødelægge andre menneskers liv den troværdighed man havde er væk , jeg stoler ikke på nogle mere. Og hvis du er fyldt med had og andet forsvinde fra denne side af elelrs ma mybank gøre det.. Man skulle næsten tro du måske kendt ham …

Han er et grimt menneske der sidder med vores cpr.nr og oplyseninger klamt ubehagliget … så væk med dig Test …

find noget andet at lave og siger du skulle skamme dig i denne debat her ….