#190536
test

Friet, på du er sansynligvis blevet bunde fanget. Det er der masser af mennesker der bliver hver eneste dag fra folk der køber kalorielet k salt til million kontrakter og rki lån. Det gør dig ikke specielt dum eller naive hvis det er første gang. Er det et mønster tja så er det vel bare sådan det er.

Grunden til at det er spild af tid ar anmelde dem er at politiet er praktisk talt magtes løse. For det første fortæller virksomheden jo klart og tydeligt hvad de tager penge for, nemligt at sende din låne ansøgning videre. De har faktisk ikke lovet dig at gøre andet ind det.

Har de så valgt at fremstille det på en måde så man lokker svage sjæle? Ja men det er jo nok tæt på kun at være anprisning.

Så undskyld men jeg mener stadig heller at politiet skal jage nogle mordere. Med internettet er det let og simpelt at side i Thailand og lokke lidt små øre ud af dansker. Det kan danske myndigheder ikke beskytte os mod..

Men må alt det er sagt kan det da også være at du rent faktisk har fået et lån til en rente på 60% i åop. Tillykke med det. Vi håber du da en kort periode kan tro på at det løser dine problemer.