#190462
HJL

For at få jeres opmærksomhed; påstand: Man kan gå ind i danske bank og få fast rente på billån til ca. 4 %

Indspark, i sammenligner æbler og pærer.

Bilforhandlerens samarbejdspartner, dvs.Bilfinansierings selskaberne er firkantet i fht. Vilkår hvor bankerne måske er firkantede i fht. Krav om rådighedsbeløb.

Det betyder.

Banken kræver indsigt i din økonomi og vil oftere være til, at tale med hvis du eksempelvis bliver arbejdsløs i en periode. Banken kræver ikke 20 % i udbetaling.

Bilfinansierings selskabet kræver 20 % og en simpel kreditvurdering i form af; en rki kontrol + simpel application score.

Bilforhandleren har oftest højest etableringsomkostninger og i nogle tilfælde kræver de store gebyr ved førtidig indfrielse (fordi de har givet dig rabat ved købet fordi du lagde finansieringen der) bilforhandleren vil nemlig gerne sælge dig finansieringen da han får provision for henvisning til sin samarbejdspartner = forhandlingsmulighed.

Hvis din bil totalskades inden den er færdigbetalt og forsikringsselskabet udbetaler en erstatning, hvad sker så med lånet og dine penge?
Hos bilfinansieringsselskaberne vil de kræve lånet indfriet = spildte etableringsomkostninger.
I banken vil de måske lade dig købe en ny bil og så blot ændre på sikkerheden (pantet i bilen) = du sparer etableringsomkostninger..

Man kan nemlig få fast rente på billån i danske bank til ca. 4 %, løsningen laves på samme vilkår som hos forhandlerne og via datterselskabet Nordania leasing A/S, du bliver selvfølgelig først tilbudt et traditionelt billån, da det er in top off mind hos rådgiveren, altså det æble han/hun spiser til daglig og i øvrigt selv kan producere og dermed selv se indtjeningen på. Så hellere det en en henvisningsprovision….