#189872
HJL

På trods af mudderkastning så diskutere i på et teknisk højt niveau, interessant for dem som forstår detaljen, misvisende for dem som ikke er helt med på beatet.

Vbturbo om du er en øvet amatør skribent der opfinder finurlige falske regneeksempler for at eskalere debatten eller om du er en reel realkredit kunde med amatøragtige måder at fremlægge dit regneeksempl på har jeg svært ved at vurdere.

Faktum er…. At manden har ret. At når man på et tidspunkt får betalt lånet ned under 60% i RD så sker intet. Derfor mener jeg at den omtalte beregning er korrekt altså, at sammenligne de sidste år af lånets forløb (tiden efter 60% er rundet) med 80% vs. 60% bidragssatser.

Jeg er personligt skuffet over det faktum at mit bidrag ikke sættes ned når jeg har betalt den første del af vores RD lån.

Jeg mener at der burde tages udgangspunkt i prisen dengang lånet blev lavet og at bidraget skulle sættes ned når 60% af start vurderingen blev nået.

RD mener at der bør tages udgangspunkt ud fra en tilfældig valgt dato i år og at selvom boligen senere stiger i værdi pga. Forbedringer osv. Så kan jeg aldrig opnå den lavere bidragssats på mit nuværende lån. Fair eller unfair… Tja….jeg konstatere igen…

Kravet til RD s reserver stiger hvis de vurdere mit hus lavt. Jeg er desværre langt fra 60 % belåning og må derfor blot acceptere at denne ændring kommer til at ramme os indtil vi skifter.