#189666
test

jeg mener stadig det bedste råd er at lave et regne ark hvor du skriver hvad der betyder noget for dig ved en bank i den ene række altså hvad liger du vægt på og hvad bruger du ved en bank? Filial? automater? overførsel til udladet osv. Så kontakter du et par banker. Personligt ville jeg være varsom med at vælge de store fra som nordea og danske bank. Deres basis bank ydelser er nok ikke helt tossede,

nå så har du forhåbenligt en ide om din bank profil. Nu søger du på netet og ser på hvad gebyre der er på de ydelser du gerne vil ha. Hvis du gerne vil hente kontanter ved kassen flere gange om uge er nordea f.eks. nok et skidt valg. Vil du ha en lokal filial vælger du mange banker fra.

Så finaciering. 1,6 mil og et pant på 2,6. Du kunne faktisk overvej at ta noget af det som proritets lån så du selv kan bestemme din afdragsprofil mere fleksibelt ind hvis hele lånet enten er afdragsfrit eller ej. Der er danske bank så vidt jeg ved nogen af de billigst på det produkt, men er du instillet på en felxibel rente eller en fast plus en “vaiable bidragssat”?

Hvis jeg var dig ville jeg lave beregnigner på totalkredits, BRF og RD hjemme sider. Forsøg selv at få et overblik over hvad der er af omkostninger ved de forskellige lån.

Og ta så til sidst et personlig møde med dem du syens der passer bedste. Du kan sikkert få banke til at æde nogen af omkostnigner hvis de gerne vil ha jer som kunder.

held og lykke