#189640
Redaktionen

Kære Dkstyle

Ang. Spar Nord

Det er faktisk et godt point – og jeg vil tage det videre til dem, der har ansvaret herfor.

Ang. Pensam

Jeg er stadig ikke enig med dig. Når der er knækrente, så kan du aldrig komme til at betale (pålydende rente) 6,5% af hele gælden, da den laveste del af gælden for belåning 0-80% forrentes med en lavere rente.

Ang. Søby-Skader-Halling Sparekasse:

Jeg har ikke rettet i noget. Jeg kan se, hvornår der har været ”rørt” på et produkt i vores system, og den sidste ændring på deres produkt ”Boliglån” – som vi viser – er foretaget den 1. november 2011, hvor deres sats blev ændret til den sats, der gælder i dag. Kunne man forestille sig, at du er kommet til at se på en anden bank.

Ang. Fælleskassen:

Vi har ingen boliglån liggende på boliglånslisten, der forudsætter årskroner. Vi har 3 ”Boliglån” liggende, som du også kan finde på Fælleskassen rentetavle, hvor den pålydende rente pr. år (pr. 15. juni 2012) er 11,50%, når værdien af pantet er 0%, 7,30%-10,10%, når pantets værdi er delvist og så 5,90%, når pantets værdi er på 100%. De lån, hvor der ”årskroner” på hedder ”Lavt forrentet omsætningslån/Andelskronelån” – og de fremgår særskilt af Fælleskassens rentetavle. Vi viser ”Boliglån” og således ikke ”Lavt forrentet omsætningslån/Andelskronelån” – og derfor er en forudsætning om årskroner på boliglån irrelevant for os, da vi jo slet ikke viser og sammenligner boliglån med årskrone-forudsætninger. Du kan på vores lister se de specifikke navne på de produkter, som vi sammenligner på.

Ang. den manglende mail-besvarelse til dig på din mail pr. 13. oktober 2012:
Jeg har i dag fået den mail, som du sendte den 13. oktober 2012. Sagen er den, at den har afventet, at jeg kom tilbage fra udlandet, da jeg er den, der tager mig af spørgsmål, som du rejser i din mail. Men det kan du jo ikke vide. Så på baggrund heraf, så ændrer vi nu proceduren, så folk får et e-mail svar, hvis en mail er sendt til besvarelse af en anden medarbejder. Jeg kan se, at din mail omhandler enkelte af de spørgsmål, som du har rejst i debatindlægget, og som jeg har besvaret – og derfor vil du ikke få et særskilt svar på din mail fra mig, da jeg jo har besvaret den i dette debatindlæg.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så skriv til mig direkte på ea@mybanker.dk, da jeg ikke korresponderer i vores debatforum.

Mange venlige hilsner
Mybanker.dk

Elisabeth Arendt
Partner