#189478
Anonym

Lad nu være med at fremsætte bevidste løgne om Nordea, Test.

Du siger jo selv, at ingen bank er bedst over et helt livsforløb. Det udsagn er jeg ikke uenig i. Især når man går fra at være låntager til at være opsparer, så ændres valget – og her må man blot konstatere, at både Danske Bank og Nordea er håbløst ukonkurrencedygtige på indlån!

Men din påstand om at Nordea heletiden rykker folk rundt mellem Fordel+, Fordel og Basiskundestatus er er åbenlyst urimelig.

Eneste grund til kategoriskifte vil være, at engamgenetet falder under 250.000 kr.’s grænsen.

Så længe man har sit realkreidtlån i Nordea Realkreidt, så skal der immervæk meget til før huset til 2.000.000 – 3.000.000 kr. er afdraget ned til 250.000 kr. Derfor er truslen om at ryge ud af Fordel+ status ikke reel for de kunder, der fra start vælger Nordea.

For kunder, der som mig er startet uheldigt ud og er landet i en åger- og rentestigningsbank, som Danske Bank, er situationen en anden. Det er alt for dyrt at flytte realkreditlånet fra Realkredit Danmark til Nordeakredit, og derfor bliver engagementet med Nordea Kredit for lille til at opnå Fordel+ status. Nordea er således ikke en mulighed for mig.
Men igen, starter man fra bunden med et boligkøb, så er kombinationen Nordea Kredit til realkreditfinansiering + Nordea Prioritetboligkøb til 80+ finansiering klart at foretrække frem for det Danske Bank kan tilbyde.

Hvad angår mobilbanken så har jeg aldrig påstået at mine indlæg er andet end et partsindlæg. Og jeg er som sagt ikke imponeret!