#189474
test

GP din antagelse om rente stigningen i Danske bank i forhold til nordea er bygget på en antagelse om at du ville kunne opnår den laveste rente i Nordea.

Jeg kender flere eksempler på at nordea har rykket folk op i rentespændet helt lige som danske bank gør faktisk er der her på forummet også skrevet en historie om en der mistede sin fordels plus status fordi gælden faldt.

Igen er der her ikke tale om en vurdering der kan bruges til ret meget.

Det eneste der kan gøre er at vurdere om andre banker giver dig et tilbud der er så meget bedre ind danske bank så at det kan betale sig at flytte.

hvad jeg lavet min boligprioritet i nordea ville jeg såvidt jeg kan forstå nordeas prisliste og politik ha betalt 3,9% idag mod (1,9-0,2)%. Og nej GP jeg lyver ikke det gør jeg aldrig, det er slet og ret for vanskeligt at hitte rede i.

Så lige så klart som mit valg om at blive i danske bank er dit valg måske at flytte så du kan få testet din antagelse af at andre kan give dig en billigere finaciering.

MEN sving det ikke op til en objektiv vurderinge af dansek bank for DET er det ikke GP.

I øvrigt er jeg helt ening i Halihalos artikel. Danske bank har den bedste mobil bank. Hvilken værdi det giver er så igen helt subjejktivt men jeg synes det er fedt at danske bank har så gode IT værktøjer og det var helt klart en del af min grund til at vælge dem som bank.