Forside Fora Privatøkonomi DANSKE BANK HAR DEN SUVERÆNT BEDSTE MOBILBANK DANSKE BANK HAR DEN SUVERÆNT BEDSTE MOBILBANK

#189462
Anonym

Ja, men renten er ikke steget lige meget begge steder.

Da vi hjemtog boliglånet fik vi en rente i Danske Bank, som stod næsten lige med Nordeas Prioritet Boligkøb. Forskellen, som jeg mener var 0,30%, var til at leve med.

I dag ville vores rente (hvis jeg ikke havde brokket mig to gange) være steget til 8,75% mens Nordea Prioritet Boligkøb i dag er steget til 6,70%. Det giver nu en renteforskel på 2,05%. En så stor renteforskel løber trods alt op i langt mere end de par håndører, der måske, måske ikke kan spares på gebyrer. Og renteforskellen kan på ingen måde retfærdiggøres af at der angiveligt skulle være en god mobilbank!

Jeg må igen fastholde, at hele forudsætningen for at, vi lod Danske Bank finansiere boligen frem for Nordea var, at Danske Bank kunne leve varen til samme næsten pris som Nordea (som vi på daværende tidspunkt betragtede som et af de billigste alternativer). Det indvilligede Danske Bank i, men løb i den grad fra løftet.

Derfor har jeg intet til overs for den løftebruds- og rentestigningsbank, som nu Kolding og tidligere Straarup, driver!!!