Forside Fora Privatøkonomi DANSKE BANK HAR DEN SUVERÆNT BEDSTE MOBILBANK DANSKE BANK HAR DEN SUVERÆNT BEDSTE MOBILBANK

#189438
Anonym

Hvad nytter det at de har en god mobilbank, når man bliver flået og får elendig kundeservice på alle andre områder.

Her er hvad en kunde skriver på Trustpilot:

Løgnagtige, inkompetente, koldblodige

Danske Bank lyver dig direkte op i ansigtet for at få dig som kunde og snyder dig ved at tilføje klausuler som giver dem guddommelig rettigheder fremadrettet. Når de så har tjent tykt på dig, kasserer de dig som brugt lort og gider ikke hjælpe dig selvom du har været trofast kunde!

Jeg skiftede til Danske Bank fordi min tidligere kæreste havde dem som bank. Forudsætningen var at jeg kunne overføre de favorable vilkår fra nuværende bank. Dette lovede de højt og helligt ved mødet og på papiret så det fint ud. Da jeg 4 år senere undrede mig over at renterne var steget SÅ radikalt meget, henviste de til vilkårene hvori de havde formuleret sig således at det kunne tolkes på begge måder mht. fast rentesats. De var IKKE til at hugge eller stikke i..
Senere hen, oprettede jeg erhvervskonto og fra dag 1 har de har haft rod i papirerne.
Min bankrådgiver er ikke til at få fat på, men jeg henvises ved hver henvendelse til “hans team”..
Når jeg endelig har brug for dem, ifm. salg af hus, viser de sand kulør og nægter pure at hjælpe, hvilket tvinger een fra at være en prioritetskunde med evigt plus på kontoen, til en forgældet slået mand.

Det BEDSTE jeg nogensinde har gjort, var at skifte bank!!!

ALLE burde flygte fra Danske Bank!! Alle deres lorte medarbejdere som nulstiller og sidestiller mennesker (deres indtjeningsgrundlag) til uværdige kunde og binder dem med konstante forringelser af vilkår.

Jeg kunne håbe at de selv kommer til at sidde i saksen, ligesom jeg gjorde og finder ud af de INGEN hjælp kan få!!