#189386
peter holm larsen

Hej Jyden,

Mig bekendt er der over 100 pengeinstitutter i Danmark – så at der er 15 der giver bud kan man vel ikke dermed sige at det er dem der er i markedet – fik flere bud da jeg prøvede sidst på en 3 års binding – men en rente på 0,1% – det er efter min bedste vurdering – så dem der er helt ude at markedet.

Jo rigtigt hvis man vil binde mere end 100.000 EUR – kunne det give værdi – men en, to, tre, rækker nede i listen over pengeinstitutter rangeret efter rente pct. mangler så Danske Bank og Nordea – og selv med indskud over 100.000 EUR i disse banker ville jeg aldrig være nervæs for disse gik ned – de er flere gange blevet klassificeret som banker der er “too big to fail” – så de går næppe ned før Danmark får ned 🙂 – det er lige så meget det er er min pointe – at hvis de største pengeinstitutter burde ligge blandt top 5 – men ikke deltager i mybiz – og de mindre banker giver højere rente jf. mybanker.dk kan vise – ja så må det være meget få tilfælde hvor dat kan have relevant – også for erhvervsmæssigt indskud – kan da ikke drømme om en virksomhed som er nervøs for 100.000 EUR grænsen og som har fx. 600.000 EUR at placere – så kan få noget gavnligt ud af at bruge Mybanker.biz – da Danske Bank og Nordea – f.x. ikke ville blive taget i betragning selv om du ville tilbyde en bedre rente….

Eller er det mig der er helt gal på den – jeg havde selv 600.000 EUR – til placering – og kunne netto finde bedre resultat via. mybanker.dk – ALL IN ALL.