#189332
Jyden

Er det anderledes end en “bankrådgiver” der skal prakke en kunde et produkt på ?? De har jo også lært noget salgsteknik mv.
Det er godt at vi har Kontant og andre programmer til at holde lidt igen på alle de mærkelige ting der foregår – også selvom det ikke nødvendigvis afspejler alle realiterne, men det kan måske få finanssektoren til at tænke sig lidt om på den måde de kommunikerer ud til folket på. De har jo reelt ingen der kan kommunikere ordentligt i øjeblikket. Tidligere havde sektoren jo da nogle folk der kunne give et klart budskab – jeg tænker langt tilbage på Poul Norup og Jens Ladegaard som eksempler – selvom der også var salg i deres måde. Den sidste kan kan huske der har optrådt klart og troværdigt i nyere tid var ham der var diretør i Northern Rock i Danmark, og så har den tidligere direktør i Sydbank Carsten Andersen også været nogenlunde, men eller synes jeg det står sløjt til.Derfor må medierne jo så også trække på folk som dem fra Mybanker når man skal have noget ordentlig forklaret. Folk fra Finansrådet f.eks. har jo kvajet sig den ene gang efter den anden efter min bedste overbevisning.
Jeg synes så det er positivt at jef har set Finansforbundet har opfordret branchen til at følge afgørelser fra pengeinstitutankenævnet, istdet for at der skal køres retssager år efter år. Det er eftermin mening på tide at de går i kødet på bankerne, hvis de vil have ændret folks holdniger til dem.