#189282
Mr R

General Prier det du i dit ovenstående indlæg skriver er at der bruges 2 forskellige modeler til værdifastsættelse
En til at at give lån efter og en til at sætte bidraget efter.
Det passer simpelthen ikke og er grebet ud af luften.

Realkreditinstitutterne har ALTID og jeg gentager ALTID givet lån på baggrund af en forsigtig vurdering altså en vurdering der ikke svarer til den ønskede salgspris en ejendomsmægler vil sætte.
Det er ganske rigtig en vurdering der kan samlignes med hvis ejendommen ryger på tvang. Det er dog ikke noget nyt der er opfundet i forbindelse med bidragsstigninger kære General Prier.

Med hensyn til en lav vurdering. Kåre vælger 3 eksempler. Han vælger jo ikke en ud af den langt største del, der har en rigtig vurdering for ellers var der intet program. Jounalister er kun interesseret i at gennemtvinge deres agenda med programmet så man skal altid tage dem med et gran salt. Desuden er kontant jo nok tættest på en form for journalistik de oftere bruger på EB og BT nemlig ukritisk og ensidig journalistik.
Læg blot mærke til den førende måde han interviewer de mennesker han snakker med på gaden.
Han lægger jo praktisk talt ordene i munden på dem.

Hvad angår realkredit institutternes vurderinger så viser statistikkerne at de ligger meget ens.
Men folk skal da forfanden også sørge for at oplyse til deres realkredit institut hvis de har fået et nyt tag eller andre forbedringer ellers har de jo ingen chance for at tage det med i deres vurdering.

I brevene som realkredit danmark har sendt ud står der netop at bidragssatsen er ændret på baggrund af over eller under 60% belånning. Det gør Kåre mærkelig nok ikke meget ud af at fortælle i programmet.

Det kræver ikke verdens mest intelligent menneske at regne ud at hvis jeg skylder 2 mil og min bidragssats stiger i henhold til brevet har jeg nok en vurdering af ejendommen der ligger under 3.3 mil.

Hvad angår om bidragsstigningerne generelt er fair eller ej. Det er en anden sag. Der er dog intet der tyder på at ejendommene generelt bliver prissat forkert.

Dean Moral Stinkis
Ja jeg ved godt du har travlt med at gøre alt hvad der har med den finansielle sektor til sorteper. Dig og resten af verdenen. Det er altid nemmere at give andre skylden for de problemer man selv står i.

Til Økonomisk.
Når jeg skriver RK mener jeg Realkredit, som i et realkreditinstitut. Hvis jeg mener Realkredit Danmark skriver jeg RD.