#189166
HJL

Vbturbo jeg kan godt se at når man som dig, blot hastelæser mit indlæg og håber på muligheder for at miskreditere, så kan man tro jeg prøver at booste omsætningen. Stop alligevel dit mislykkedes forsøg på at miskreditere mit råd.

A jeg er IKKE ansat i Nordea, hvor nævner jeg noget om Nordea.
B årsagen til at jeg skriver at Bente bør overveje størrelse er, at det er komplet idiotisk at anbefale damen at lave et lån på sølle 150.000 kr. Hvis sandsynligheden taler for at de får brug for det dobbelte eller mere til.

Derfor kom med noget konstruktivt i stedet for dit bavl. -TAK!

Forklaringen er logisk for dem som rådgiver til dagligt….

Hvis du laver et prioritetslån på 150.000 kr. Koster etableringen 3.000-7.000 kr. Til banken + 1.400 kr. I tinglysningsgebyr + 1,4 % i stempel.

For hver 100.000 kr. Man tager yderligere hjem koster det kun 1.400 kr. Den varierende stempel del.

Så er man da dum hvis man kun hjemtager lige akkurat nok uden at man undersøger hvad man får brug for inden for de næste par år. Læs min anbefaling nr. 2

@Bente hvis du stadig gider læse det jeg skriver 🙂

Dit næste skridt bør være at få klarlagt dit punkt 2.

Noget kunne tyde på at i godt kan vente med at smide 8-12.000 kr. Efter etableringen af et lån i måske/måske ikke får brug for.

I kan jo forhøre jer om hvorvidt det bliver sværere for jer, at etablere lånet når du går på pension eller ej.

Hvis i har en belåning på under 60 % får i sikkert ikke svært ved, at få et sådanne lån når i begge til den tid er på pension.

Tiderne kan selvfølgelig ændre sig, man ved aldrig hvad fremtiden bringer og det taler for en handling nu.

Dit punkt 3 kunne tyde på at du om nogle år, med lidt held står til en efterløns bonus på over 140.000 kr. Og så har I jo en ny fin opsparing.

Vedr. Dit punkt 4 så er konceptet ens i alle banker i fht. Ind og udlånskontoens rentesatster.