#114078
fk2001

Den rabat skulle godt nok være stor hvis jeg skulle have både mine penge deponeret og mine egendele forsikret af samme firma.

Udover risikoen for at skulle ud at finde ny bank og forsikringsselskab(er) på een gang når man raver uklar med een af forholdende, og det gør man jo før eller siden, så løber man en risiko mht. at man bliver uklar med forsikringsforholdet om ansvar for skade osv. Jeg ville sku. nødigt se mig selv i en situation hvor mit forsikringsselskab ville forlange at jeg selv skulle betale en skade, helt eller delvist hvor forsikringsselskabet i første omgang havde betalt. Hvordan tror I opsparingskontoen ville overleve dette?

Og så er spørgsmålet også hvor meget man reelt spare? Jeg havde engang en højrentekonto i ALM brand. De tilbød mig derefter en familieforskring til 1500 kr med 20% rabat – en forsikring jeg allerede have tegnet hos Tryg til en pris på 850 kr. Så meget for dette “tilbud”. Og så var betingelsene i øvrigt en smule bedre hos Tryg.

Man skal selvfølgelig ikke generalisere, men man skal heller ikke tro at blot fordi man får 20-30% rabat på noget, at man automatisk får et godt tilbud.