#189126
HJL

Først et par relevante spørgsmål:
1. Har I planer om at flytte?
2. Har I fået lavet en oversigt over jeres pensionstilværelse, dvs. indtægter i fht. udgifter.
3. Giver dette overblik et negativt beløb?

Hvis I kan svare Nej til 1

og Ja til 2

og ja til 3

Så er mit svar, ud fra de meget sparsomme oplysninger du giver;

I har på et tidspunkt i jeres liv et behov for et nedsparingslån (eksempelvis sådan et linker til), snak med banken om hvor meget I har brug for.

Bemærk at banken løbende får nye regler og krav til økonomien, boligens værdi i fht. hvor let det er at få et sådanne lån, derfor bør i grundigt overveje om hvorvidt I vil blive boende. Hvis I er sikre på, at I vil det så overvej kraftigt, at få oprettet et sådanne lån allerede nu så I igen kan føle jer økonomisk tryge. Sørg for at lave det af en hvis størrelse så I har nok.

Vigtigst af alt; sørg for at vælge en bank der tilbyder lånet uden årlig provision. Dvs. gå efter de banker hvor i kun skal betale rente af de penge i hæver, så koster lånet nemlig kun en oprettelse og står så klar til brug, når den tid kommer. Ja og selvfølgelig herefter renter så på sigt er renten også meget vigtig.

I skal vide at konsekvensen af et sådanne lån i sidste end kan blive at I må sælge og flytte så hvis ikke det er planen på langt sigt, så drop tanken og spar i stedet på det daglige budget så I igen har en fornuftig buffer.

Jeg kan nemlig godt forstå dine bekymringer ang. likviditetsmangel.

Så kommer GP og kalder mig banksælger og det er fair nok, bemærk jeg tjener intet ved dette RÅD!!!