#188988
Anonym

Test, jeg tror simpelthen du er simpelthen det mest urimelige og uforstandige menneske jeg nogensinde har mødt. Det siger jeg ikke med henvisning til at du ikke er i stand til at skrive et nogenlunde almindeligt dansk. Jeg siger det med henvisning til indholdet.

For det første, er kassekreditten jo noget der følger gratis med alle bankskift. Jeg planlægger ikke at trække på den, men det er noget man har, just in case!

Og dernæst, så gør jeg det meget tydeligt, at jeg ikke taler generelt og endnu mindre ud fra din lille usle privatøkonomi. Så længe renten på dit prioritetslån ikke kan ændres fra 1,7%, så fred være med det, så skal du selvfølgelig lade Danske Bank blive ved med at tabe penge på produktet. Andet ville være dumt fra dit personlige synspunkt.

Jeg taler som sagt om den bankløsning der passer til mig rent personligt, ud fra det krav jeg har specificeret ovenfor.

Og lad mig så sige, at et vores kommende parcelhuskøb, som måske ligger 4-5 år ude i fremtiden skal baseres på ren realkreditfinansiering på ca. 60% af ejendomsværdien. I dette tilfælde viser min beregning, at Danske Banks samlede gebyrer for håndtering af et ejendomskøb vil være signifikant højere end Al Bank.

Og jeg må bare sige at kun et fjols som dig forstår ikke at 35 kr. i gebyr for veksling af valuta i AL Bank mod 0 kr ved Danske Bank 24-7 på ingen måde kan opveje den at indlånsrenten på Al Banks lønkonto er mellem 0,75% og 1,5% mens Danske Bank giver mellem 0,00% og 0,125%.

Så igen, så bekræfter du ved dine indlæg, at du er og bliver et ubegavet fjols som hverken kan stave, regne eller tænke konsistent! Tag dig dom sammen menneske!