#188966
Anonym

Aldrig i livet om jeg vil anbefale et valg af Danske Ågerbank, som Mr. Umuligt vist i øvrigt er kunde i i dag, og altså ønsker at skifte væk fra.

Jeg har selv gennemgået bankmarkedet med henblik på at finde frem til en bank der matcher vores behov, som nogenlunde kan defineres således:

1. Lønkonto med kreditfacilitet på ca. 50.000 kr.

2. Opsparingskonto eller konti med god rente.

3. Værdipapirhandel via netbank og depot til fornuftige priser.

4. Mere ideologisk ønskes en bank der ikke bruger hovedparten af tiden og ressourcerne på at spekulere i fup og fidusmageri (som CDS’er, CDO’er ABS’er, forward og futures forretninger og hvad man nu ellers kalder det finansielle fidusmageri). Vi vil have en bank, som rent faktisk beskæftiger sig med almindelig hæderlig klassisk bankvirksomhed, dvs at modtage indlån og låne ud til fornuftige privatkunder og virksomhed.

5. Boligfinansieringen ligger vi fremadrettet 100% i realkreditinatituttet, dvs. der er ikke behov for boligprioritetslån eller boliglån i banken. Aldrig nogensinde igen vil jeg købe bolig med baggrund i bankbelåning i banken, og dermed udsætte mig for Danske Banks defacto løftebrud og renteåger!!!

Når jeg lægger det hele sammen, så er min konklusion (trods mit ellers borlige politiske sindelag) at Arbejdernes Landsbank p.t. er et godt bud på en fremtidig bank til vores husstand. Så dem ender det nok med vi skifter til indenfor den nærmeste tid.

Især Aktionærlønkontoen (som blot kræver køb af 1 aktie til 1.000 kr.) og Formueflex kontiene har ganske favorabel indlånsrenter.