#188938
Anonym

HJL

Gisninger og Gisninger

Det vi ser nu er en snebold som er begyndt at rulle sig stor og på et tidspunkt bliver
den til en lavine.

dvs. i takt med flere og flere forlader Danske Bank jo mere vil bankens indtjening dale
og dermed tvinges Ejvind til yderligere rente forhøjelser (som kun kan ramme de tilbageværende – typisk de insolvente) når han nu er så glad for at stimulere aktionærerne. Det får ligesom en selvforstærkende effekt , specielt når man “skider på dem som udgør en bank’s kerne forretning ! nemmelig kunderne.

Det er jo ligesom blevet offentlig hemmelighed at dem så ikke har finanserne iorden
kommer til at betale gildet. Det får ligesom også en selvforstærkende effekt nemmelig ingen tør at låne penge i banken fordi man ryger jo bankens åger karrussel så snart de ser
chancen til det.

Den vedvarende negative omtale og bankens mange selvmål og monumentale ledelsessvigt
bevirker jo også at erhvervslivet nu begynder at finde alternativer til finansering,
tag foreks. bare hvordan finansministeriet er begyndt med at udarbejde en model hvor man kan udstede lån i erhvervsobligationer som alternativ til bankens destruktive agererende
ifht. til at understøtte vækst og erhvervlivet – selv virksomheder som Danfoss er nu begyndt med virksomhedsobligationer.

At banken er et flop og ude af kontrol og dens moralske tak til skatteyderne i form af ågertrippet for bankpakkerne kommer til at koste den livet her i Danmark.
Nok er AP stor aktionær og koncernens forsøg på at sætte en af dens egen dresserede slipse dreng ind som “manden med leen” får kun snebolden til at eskalere i endnu mere fart.

At RealKreditten nu har fået lov til at bidrage til den tabsgivende bankforretning og at man er begyndt at blande pærer og bannaner sammen (skide på vilkårende ifht. vilkårende i fusionsaftalene) ses igen et monumentalt ledelsessvigt og alle kan ikke andet end opfatte det som manipulation!
På et tidspunkt skrider politikerne ind specielt når de selv begynder at blive ramt på pengepungen! og får gang i reguleringspisken (man må håbe at det kunne blive omkostningsfrit at skifte realkredit) så vil vi se stort set alle vil gå i en stor bue udenom Danske Bank og RKD.

Banken har nemmelig misbrugt kundernes tillid og sat troværdigheden over styr
Banken har kortsigtet tjent lidt flere penge men prisen for ågertrippet
(Den lader jeg stå til Ejvind “infant horribilis”)

Alt i alt er dette blevet Alfa Omega (begyndelsen til enden) hvilket egentligt er meget sundt og som vil runge i sektoren og skabe en masse afledte effekter ifht. hvordan man
som virksomhed egenligt skal opføre sig , at der er konsekvenser af de valgt som er truffet.
Indenfor de næste 3-5 år vil man formodenligt se langt mere iloyallitet hos kunderne som
vil være langt mere orienterede omkring priser , virksomhedsprofil , sunde kerneværdier etc..

Godt bud er at banken ikke længere er at se i Danmark inden der er gået 5 år (nu leger jeg spåmand -;) “Det er ihvertfald mit håb”

PS. det er vigtig at holde gang i debatten og holde Danske Bank og bogerne eksekverer konsekvenserne(jo større de er des hårdere de falder)
så derfor lidt den samme CD herfra

God weekend