#188484
Anonym

Tak for jeres hjælp… Og ja, jeg er eneejer af kontoen. Jeg var også ret sikker i min sag – at det var ulovligt!

Jeg fik så endelig fat på ham…. Han var godt klar over at de havde lavet noget de bestemt ikke måtte. Jeg talte med meget store ord, og han fik nærmest ikke taletid. Jeg sluttede med igen at sige, at mine penge blev ført tilbage med det SAMMME, da de havde gjort noget de ikke måtte – at de tog penge på MIN konto – ført ind på min kærestes lån, som jeg ikke hæfter for, som samtidig er under gældsssanering (som der IKKE må betales af på pt).

I dag har de så valgt at hæve og indsætte af flere omgange på min konto. Kort fortalt så har de IKKE ført beløbet tilbage fra min kærestes lån til min konto. Nej nej… Efter jeg har tjekket alle deres mærkelige transaktioner, er MIT lån nu forhøjet med det beløb de tog fra MIG og indsatte på min kærestes lån…. Min kærestes lån er uændret.

JEg er SÅ tosset!!!!!! Tror de regner med de kan tage røven på mig. Jeg bliver ikke sjov at tale med i morgen. Jeg synes vi er ved at nærme os grænsen for svindel. Tror helt sikkert ordet “politianmeldelse” bliver nævnt i morgen. Og han burde overveje et rentestop/rentenedsættelse på MIT forbrugslån, hvis jeg ikke skal melde dem til politiet og Pengeinstitutankenævnet (for at råde bod på alle deres svinestreger gennem tiden – ved godt det er voldsomt af mig, men kunne godt finde på det. Er jeg lidt for voldsom???). Vores bank har bestemt ikke brug for den slags omtale lige nu :-). De har været meget i medierne den sidste tid… Så har jeg ikke sagt for meget :-).

God aften til jer 🙂