#187996
Anonym

Jammen så gå dog ud og lån søde ven!

Lån dog de penge hos en af de mange velvillie banker, der med kyshånd smidder 300.000 kr. uden nogen form for sikkerhed i hovedet på en overførselsindkomstmodtager.

Og nej! Det forhold, at du jo har optaget forbrugslån (som du nu angiveligt skal bruge de 300.000 kr. til at indfri) det er jo slet ikke indikation på at du tidligere har haft svært ved at få indkomsten til at slå til, vel?

Jeg kan ikke se andet, end at du overhovedet ikke ønsker råd eller kommentarer fra nogen som helst art. Du har en meget klar opfattelse af, at du sagtens som overførselsindkomstmodtager kan låne 300.000 kr. Hvad er så problemet – gå dog ud at lån pengene! Og hvorfor ikke låne 600.000 kr. eller 1.000.000 kr. nu hvor du er igang. Du er jo en fantastisk god økonpomi og du er jo en meget betalingssiker kunde for banken.

Og endnu endnu engang nej! Overførselsindkomst det er squ ikke løn! Overførselsindkomst er noget Grafit, jeg selv og andre hårdtarbejde skaffedyr knokler hver dag for at tjene hjem til de alt for mange passive overførselsindkomstmodtagere i dette land.