#187794
Anonym

Hold kæft det her er underholdende.

Der var en gang hvor jeg debatterede som jer, men så kom jeg i 3. klasse, hvorefter det gik over af sig selv…

Prøv lige at lukke computeren i 30 min og gå en tur. Kom herefter tilbage prøv at læse hvad det egentligt er I skriver.

Hvis I snakker til andre mennesker, som I skriver her, ender i sgu med at blive ensomme på sigt, for der er da ikke nogen, der gider at høre på det i længden.

GP:
Der er ingen der bestrider at det isoleret set er fornuftigt at låne penge til 0,0 ÅOP frem for at trække på en kreditfacilitet til 7,95.
Det folk bestrider er om det er nødvendigt at starte et sandt vendetta mod Danske Bank med baggrund i at de har sat din rente op. Hvis ikke du er tilfreds med rentestigningen er der jo kun en ting at gøre. SKIFT BANK.
Dit vendetta forpester snart alle tråde herinde og det er de samme ting der bliver diskuteret af de samme personer. Argumenterne bliver efterhånden mere og mere ulødige fra begge lejre.

Der bliver kastet rundt med fine ord og vendinger og hver en lejlighed bliver efterhånden brugt på at svine alle folk i banksektoren til.
Det kan jo undre meget at du ikke er blevet til noget i bankverdenen når du mener at det er piece of cake at kreditvurdere, kapitalforvalte,likviditetsfremskaffe eller generelt bare drive en bank.

Sandsynligheden for, at jeg nu får skudt i hovedet, at jeg ikke ved hvad jeg snakker om, eller alternativt bare er en dum banksælger i Danske Bank er nok til stede.
Jeg skal derfor allerede nu fratager jer alle glæden ved spekulationen og fortælle at jeg er
BankRÅDGIVER i en at de banker GP efter sin konflikt er begyndt at rose til skyerne.

Jeg får ikke mere i lønposen ved at anbefale det ene produkt frem for det andet.
Jeg vil gerne lave forretninger med mine kunder, da jeg selvfølgelig er ansat et sted der skal betale min løn. jeg er dog også bevidst om at hvis jeg laver dårlige forretninger med mine kunder, har jeg dem ikke i særligt lang tid. Derfor er det vigtigt at jeg RÅDGIVER dem, så det er den rigtige forretning vi får lavet.

Ovenstående vil jeg tro er den absolut gængse indgangsvinkel for alle dem i så frejdigt kalder banksælgere her på forum.