#187762
pppede

Om GP og vturbo er én og samme person er vel underordnet. De skriver jo alligevel stort set det samme. Mybanker kan have svært ved at af- eller bekræfte anklagen om deres fælles identitet, da alle vel efterhånden har adgang til nettet gennem både telefon og computer – og så er der også alle mulige andre finurligheder.

Når det så er sagt, så melder jeg mig også ud af jeres debatklub. Når man har så stor antipati for Danske Bank, så bliver det hurtigt unuanceret og kedeligt – især når det er det samme der gentages igen og igen. At kaste Lego ind i legen igen er direkte tåbeligt. Kreditvurderinger er aldrig sort hvidt. Noget går godt og noget går dårligt. Danske Bank kan selvfølgelig ærgre sig, men sådan er det jo. Der er jo givet rigtig mange solstrålehistorier, men de er bare ikke helt så spændende vel?

Irland var en fuser og det lider banken under i dag. Faktum er bare, at Danske Banks stadig er konkurrencedygtige på priser, tilgængelighed og produkter. Kunder med orden i økonomien er ikke stavnsbundet og kan sagtens finde sig et nyt pengeinstitut, hvis de er utilfredse, hvor de er.