#187516
fk2001

Jeg har lige siddet og skrevet div råd og forslag til hvad der kunne gøres, men endte med at slette det hele….. Uanset hvad så bryder jeg ordsproget der siger at man ikke skal smide gode penge efter dårlige, og det vil jeg ikke anbefale.

Problemet er at I så insolvente, at du skal være meget glad for huset for at vælge at beholde det. Fakta er at huse sælges et godt stykke under ejendomsmæglerens vurdering, og selv den højeste vurdering du er blevet præsenteret for dækker ikke realkreditlånet. Det eneste der nok ville virke er at dine forældre overtager boligen, men det bliver jo til en pris over markedsprisen, med mindre du og din eks mand skal sælge med et tab, hvilket I hæfter solidarisk for, med mindre det lykkedes for jer at oprette hver sit lån – uden sikkerhed – til at betale gildet. Med andre ord ender regningen nok hos dig selv uanset hvordan man vender og drejer situationen.

Hvis huset sælges – også til dig eller dine forældre – skal lånene tinglyses og nedbringes til 80% af salgs/vurderingspris. Resten skal finansieres på anden vis.