#187270
Kaptajn

VBturbo

Nu har jeg ikke sagt at “DEN DANSKE BANK (Har altså heddet Danske Bank i over 10 år nu!) er en ordenlig og seriøs finansiel virksomhed som man som kunde og borger kan være fuldstændig tryk ved ?”

Og selvfølgelig har de begået masser af fejl i optakten til Finanskrisen. Og det har da så også kostet en del på indtjening, aktiekurs, noget af topledelsen, en del ansatte.

Men at blive ved med at svælge i fejl som IT fact og nu “fejlen” LEGO er i mine useriøst. Der bliver hver dag begået fejlvurderinger i masser af virkosmheder:

APM køber hollands rederi på værst tænkeligt tidspunkt,
medicinalfirmaer må stoppe projekter fordi medicinen de arbejder på ikke viker,
Vestas er et helt kapitel for sig (og i DEN grad støttet af skattekroner!),
SAS kører konstant med underskud,
DSB køber ubrugelige IC4 tog (igen skatteyderbetalt),
OSV, OSV, OSV

I stedet for at bitche DB p.g.a. IT fact. burde du nok nærmere bitche deres revisor. Det er jo dem som har svigtet fuldstændig. Bankerne er jo i stort omfang nød til at stole på at reviderede regnskaber er korrekte.

Og i en anden tråd lister du de 5 bankpakker op som om det bare har været en lang gavebod. Men bankpakke III eksempelvis var jo ikke ligefrem en Julegave – tværtimod.

Det er den slags som gør at jeg kalder dig mfl. useriøse

Fordi dit had til bankerne overskygger alt. Men det er selvfølgelig også mere bekvemt hvis hele Finanskrisen kun skyldes DB mfl. Så behøver staten jo ikke gøre noget ved dens underskud, regeringen bevøver ikke bekymre sig om arbejdsløshed og dårlig konkurrenceevne.

Bare DB bliver nationaliseret så skal det nok gå 🙂

Kapt