#187234
Anonym

Kaptajn

Fair nok du kalder mig useriøs

Men så tillader jeg mig at kalde dig blåøjet og naiv.

Tråden her outliner bare et enkelt af de mange utallige dårlige beslutninger banken har truffet. (Ja jeg var skam selv en tilfreds tidligere Danske Bank kunde)lige indtil åger trippet satte i gang

Ja du har da ret i at tage Lego ud og statuere som et eksempel på fejlslagen kreditvurdering er forkert , men du kan da ikke fornægte at listen med spektakulære
sager vedr. dårlige risikovurderinger og investeringsbeslutninger hober sig op , Irland , Stein , Lego og så alle dem som banken gør sit yderste for ikke at skulle vælte ud af skabet! Klart banken forsøger at inddæmme skaden på sit Brand!

Du, ligesom som så mange andre Danske Bank sælgere fornægter det faktum at Danske Bank ikke længere er en Bank men et Quicklåns selskab , og at bankens såkalde risiko experter har konkluderet at vi alle sammen er blevet “RISIKO KUNDER”
Det er virkelig expertise så det klodser ….altså lige bortset fra Test(AAA rating-;).

Og nu skal Danskerne til at betale for bankens storhedsvanvid rundt omkring i den store verden! fordi de er så virkelige gode til at riskiko og kreditvurdere i Danske Bank

Er det bankens X-Faktor dimension! som skulle være riskikovurdering som kernekompetence ?
Nå men uanset det, så er metoderne
(hvilket iøvrigt er gået hen og blevet en slet skjult dårlig farce i offentligheden og medierne)- i bankens gået hen og blevet uacceptable for alle os “useriøse”

Kender du forresten den engelske serie “Spitting image”?
Sidste nye freak show er deres platte pris stigninger i Bundle produkterne så banken
kan afdække sin risiko i Danmark! (hvorfor ikke i Irland ?)og uha experterne i
ledelsen ser jo en monumental stor risiko i Danmark

————————————————-
Citat: Generalen
Danske Banks kerneopgave, nemlig at drive bank og give ansvarlige kreditter til almindelige virksomheder og borgere i Danmark.
————————————————-

Ja det er et faktum , at banken engang ikke evner den selv mest basale kerneopgave der findes i Bank forretning , og ja det er jo tragikomisk (så stor og så lidt imellem ørene)!

Derfor bør banken afvikles , inden den får flere Bank pakker.
Bankens Danske segment af forretningen har allerede betalt mere end rigeligt til falitboet. Og der mangles jo stadig ca. 18 Mia kr.(som mangler at blive afskrevet)
som er på vej til kunderne samt faldende BNP til følge

Ja jeg er måske useriøs i din optik – men os intelligensbefriede kan altså godt gennemskue
freak showet og røveriet ved højlys dag , bare sørgeligt at det får lov til at ske vha. statslegaliseret humbug.

Ja undertegnede og de tusindvis af andre “useriøse” der har fået nok – synes jeg faktisk
du så skylder en god forklaring! på hvordan du når frem til at DEN DANSKE BANK er en
ordenlig og seriøs finansiel virksomhed som man som kunde og borger kan være fuldstændig tryk ved ?

Din kommentar til Generalen om han prøver at piske en stemning op omkring Danske Bank! Som rent faktisk belyser helt konkrete og helt salige problematikker omkring banken , synes jeg virkelig er dårlig kontekst fra din side (men måske du også er en af dem som er produkt sælgere i DB ?)

Vågen op mand og analyser lidt på hvorfor den alm. dansker har fået bræk fornemmelse over Danske Bank , finansrådet og banker helt generelt! manipulation , useriøs udlånsgearing , Stein, Stigning i funding omkostninger, spekulation , ågerrenter , RK’s nye prisplat , og listen kunne blive ved.

Og prøv lige at ræsonnere lidt over hvad en banks kerne opgave er i et samfund!