#187098
Anonym

Hej igen igen
Hmmmmmm det er rart at få lidt hjælp. Og når først man ved hvilke ord/emner der hitter godt, så går det en del lettere. MEN!!!!!
Så støder man jo så ind i andre ting man med al sin ukendskab kan sidde og blive (endnu engang) forvirret over/undre sig over.
Ser vi på en af de banker der p.t. giver en god rente, så havde jeg jo bl.a. kig på FIH (har IKKE undersøgt andre forhold hos dem. har KUN set på renteniveau indtil videre).
På risikolisten Karoline hanviste til ligger de jo tilsyneladende godk nok. MEN så kigger man videre og ser på http://finanswatch.dk/Finansnyt/Pengeinstitutter/article2471813.ece at:
Kvalitetsjournalistik kræver investeringer. Del venligst denne artikel med andre ved at bruge nedenstående link. Kopier og videresend ikke artiklen. Det er i strid med ophavsretsloven og vores abonnementsbetingelser. Kontakt vores salgsteam på abonnement@fwatch.dk for at få yderligere rettigheder eller ved tvivlsspørgsmål. http://finanswatch.dk/Finansnyt/Pengeinstitutter/article2471813.ece#ixzz26GtS4UaU

På baggrund af 2010-tal er der 15 banker, der er i konflikt med et eller flere hjørner i tilsynsdiamanten, skriver Børsen.

15 banker overskrider grænseværdierne i et eller flere af tilsynsdiamantens risikoområder, hvis man kigger på 2010-tallene. Det skriver Børsen på baggrund af Niro Invests risikoanalyse af 99 pengeinstitutter.

Bankerne er Fjordbank Mors, Aarhus Lokalbank, Max Bank, Basisbank, Københavns Andelskasse, Andelskassen J.A.K. Slagelse, Sparekassen Lolland, Ryslinge Andelskasse, Lunde-Kvong Andelskasse, Cantobank, Rise Spare- og Lånekasse, Nykredit Bank, BRF Bank, FIH Erhvervsbank og Banknordik.

Hvad F….. betyder det så? er den viste risikoanalyse så kun en slags sandhed/en del af sandheden – hvis man overhovedet kan bruge dette ord?