#187072
Anonym

Jeg har netop snakket med en advokat omkring dette. Fik selvfølgelig fortalt at jeg fra start blev dårlig vejledt omkring køb af lejligheden, og skulle have tegnet en form for en forsikring som sikre en, hvis man går fra hinanden. Her snakkede vi også om krydskautionering, som er den bedste løsning for mig, da jeg på papiret, står til at tjene mere end min eks-kæreste. Uanset hvad, så vil bankerne jo have sine penge.
Pga. at jeg står til at tjene mere end min eks-kæreste, så vil banken ikke give mig lov til at sælge min del ud af lejligheden og da han ikke tjener nok, vil de ikke give lov til at sælge den. Jeg troede ikke at en bank kunne bestemme om må sælge eller ej, men de her tider, er der ikke meget at gøre.
Da vi ikke var gift, da vi købte lejligheden, har jeg intet juridisk at lave en sag på. Jeg kan blot vente på at han på papiret får en bedre økonomi, så jeg kan få lov til at sælge lejligheden.
Så skulle der sidde en som kunne have en god løsning, så er ideer meget velkomne.

Min kærestes og min økonomi er slet ikke dårligt, men når der kommer en lejlighed ind i blandt, så er bankerne ikke særlig hjælpsomme.
Som tidligere skrrevet, så overvejer vi om jeg skal rykke min lønkonto til Nordea hvor min kæreste har bank, for at kunne samle det hele lidt, men min frygt er lidt at Danske bank, så bare skruer op for renten på mit forbrugslån, som de jo lige nu er meget gode til. Det ender snart med at jeg betaler mere i rente, end ind på selve lånet.