#187032
Bangee

Fair nok, det er din holdning. LEGO er i dag en fantastisk succesfuld virksomhed, men det var den jo ikke just i samme omfang i 2004.

Hvis Danske Bank i 2004 har lavet en grundig kreditvurdering og fundet at risikoen var for stor, så er det altså deres ret at sige nej til at yde lån. At det så viste sig at være en fejl er naturligvis ærgeligt. TIl gengæld har de så senere sagt ja til noget de ikke skulle have sagt ja til. Hvem ved måske fordi de var for forsigtige i deres vurdering af LEGO, der så ville tage lidt flere risici

Men hva nu hvis Danske Bank rent faktiske havde ydet lånet og LEGO ikke havde overlevet og dermed påført Danske Bank et kæmpe tab, så havde du vel skældt dem ud for ikke at kreditvurdere ordentligt?

Og at sammenligne en enkelt virksomheds (LEGO) økonomiske problemer i 2004 med finanskrisen i 2009 som vedrørte alle banker synes jeg er grotesk, og at beskylde dem for landsskadelig virksomhed er direkte latterligt.

Dit had mod danske bank er så stort at det gennemsyrer alle dine indlæg (og dem er altså en del af)og det er ved at være lidt trivielt, og har en ide om jeg ikke er den eneste med den holdning.

Du risikerer bare at blive opfattet som en gammel gnaven mand, hvilket jeg ikke formoder er et korrekt billede af dig)

Og, nej jeg er ikke ansat/gift med/ bror til/ søster til / forældre til eller i nogen som helst omfang relation et en ansat i Danske Bank eller Realkredit danmark

Og er det iøvrigt ikke rigtigt at Staten og dermed borgerne har tjent ganske fornuftigt på Bankpakkerne ?