#186764
Anonym

Nåh nu er det vist mn tur til at komme lidt på banen igen..

Først.. Tusind tak for alle jeres svar, kommentarer, råd og nakkeslag..
Jeg må ærlig indrømme at jeg på ingen måder havde forventet denne interesse og engagement.
Det har faktisk overrumplet mig lidt. Både alle jer som har brugt tid på at læse min lange besked/historie og alle jer som har brugt tid og energi på at svare på det med mindst lige så lange beskeder.

Nå tilbage til sagen..
Jeg kan godt se og forstå hvad de fleste af jer mener om sagen, at jeg er selv skyld i det og at det ik er andet for end at klemme ballerne sammen og komme af med gælden.
Dette er jeg som sådan enige med jer i. Jeg ved godt at min øknomi ikke er guld og grønne skove. og at der pt ikke er noget ekstra sparet op til at dække et evt nyt tag eller hvad der kunne komme, hvilket også er grunden til at jeg havde behov for et lån til et nyt gasfyr..
Når det så er sagt så kører min økonomi rundt i bund grund kunne jeg “bare” havde haft 10000 stående på kontoen og haft det som mit nulpunkt. Så ville jeg nok ikke have stået hvor jeg står i dag.. men der er jo let at være bagklog.

Jeg har som sådan ikke så meget i mod at skulle have det Debit kort, selvom det er et crap kort, mit problem ligger nok mest i at de bare har gennemtrumfet det her uden at rådgive mig inden og heller ikke kan/vil give svar på hvordan jeg kan løse dette..
Jeg tror som sådan også som “cafe” skriver at de vil af med mig som kunde og dette er den pæne måde kontra bare at smide mig ud.

Hvad debit kortet og den diskussion om gebyrer angår. så er gebyrerne hos de steder hvor de tager gebyrer bare en del højere end de er ved et Dankort plus at det desværre ikke er alle steder de tager det..
Det har også været en del af forklaringen til hvorfor mit kort tit har været overtrukket da jeg med det har lagt for konen, hvor efter hun har overført pengene. men det kunne jo også gå et par dage før de var på kontoen..

Endnu en gang tusind tak for jeres engegament i sagen.. Jeg sætter virkelig pris på det..