#186720
pppede

Det er sandelig en uheldig situation I er havnet i.

Når det så er sagt, så har I jo stadig mulighed for at have jeres forretninger adskilt. Der er intet til hinder for, at én af jer åbner en konto i et pengeinstitut i enten Nordea eller Danske Bank, hvis I ønsker fælleskonti til faste udgifter mv. Der kan dog være oprettelsesgebyrer forbundet hermed. Det er selvfølgelig lidt omstændeligt..

Når ingen banker ønsker at overtage hverken dit eller din kærestes engagement, så kan det kun være et signal om, at jeres økonomi er i uføre (hvad enten det er selvforskyldt eller ej) eller også har I ramt ind i nogle meget sære privatrådgivere, da bankerne selvfølgelig gerne vil have nye kunder med orden i økonomien. At Danske Bank afviser dig med baggrund i din kærestes økonomi hænger i hvert fald ikke ikke sammen i mine ører.

Min egen personlige holdning er i øvrigt, at hvis man som voksent menneske med arbejde skal bruge et bevilget overtræk for at kunne betale indskud til en lejlighed, så sender det et signal om, at man ikke har helt styr på økonomien. Hvor er bufferen i jeres økonomi?