#186702
Anonym

Den hemmelige : Her er noget af svaret, men kik nu selv under bankernes regler. Jeg har jo ikke skrevet at det var let at finde ud af gebyrene. Sydbank oplyser prisen på mastercardt debet på prislisten til : Fra 0,00 kr. og leder man længere står der gebyr tilskrives hver 3 mdr. Så mon ikke der nok skal være nogle så. Men sydbank gemmer dem godt, kan finde der står hvad de kan tage gebyr for, men ikke en pris på det.

Her er noget til dem fra danske bank.
Forretningerne må kun opkræve gebyr ved brug af MasterCard kreditkort. Ved brug af MasterCard Debet må forretningerne ikke opkræve gebyr.Uanset korttype må en forretning godt opkræve gebyrer ved transaktioner i den ikke-fysiske handel (bl.a. internethandel).

Test : Ja, Advokat hjæp er ikke gratis. Men det er jo et valg de selv kan se om de vil bruge. Det enste der er sikkert er at det er ikke uden grund sydbank handler som de gør i dette tilfælde. De vil af med kunde, og det beste er han går selv, for sydbank vil gør alt for at slippe af med ham. Næste skridt kan være de opsige hans lån til indfrielse om 3 mdr. som de kan gøre.

Cortina : Du kan oprette en lønkonto i en hvilken som helst bank, det kan bakerne ikke nægte nogle, heller ikke sydbank selv om tror de kan. Nemkontoen er det samme.
Lånene du / i har kan de nægte at tage.