Forside Fora Privatøkonomi Leasing eller køb? ÆNDRET Leasing eller køb? ÆNDRET

#186508
test

lige bort set fra angrebet på bankerne er jeg meget enig i dit indlæg vb.

Grunden til at jeg er uenig i din hold til bankerne er ikke at jeg men de ikke ændre rente efter risiko og et ønske om at tjene så meget som muligt, det gør de jo helt klart, men det er mere det rational du drager ud af det faktum til at alle andre lån ind bank lån er at foretrække. Lad mig prøve at oplyste hvad jeg mener der er galt.

1. realkredit lån jo en normalt billig måde at låne på, men du kan kun låne til et hus og realkredit ensituterne har også oplevet tab som de via bidrag og gebyr vælter over på kunder.

2. Privat lån kan koste rigtigt dyrt i forhold til relationerne i familien eller blandt venner.

3. Lån ved bilforhandlere giver en binding til valget af en ny bil af deres fabrikat og ofte en bindinger til service eller forsikringer og er derfor dyre man umiddelbart skulle tro.

4. Konto kort lån er svinedyre.

5. Kvik lån selv uden renter og gebyr giver en binding til valg af forhandler der næste altid betyder en merpris på produktet. Vælger at bruge det som en egentlig langfristet kredit er de svinedyre.

Udtalelsen om at bankerne manipulere er frygteligt generaliserende og grundløs. I øvrigt kan du jo løse tråden oven for Louise er nok et klasse eksempel på en person der ville gå ind i en bank og gå ud af den igen og have overhørt alle bankens rådgivning i relation til prisen på lånet.

Så faktisk hvis nødvendigvis skal låne til en bil er bankerne et meget godt bud der nok bør sammenligens med en nærmere undersøgelse af forhandlerens tilbud. MEN du har helt ret i det dyre i at låne så meget til en ny bil og kaskoforsikrings elemenetet