Forside Fora Privatøkonomi Kradse bankrenter og opdeling af kunder Kradse bankrenter og opdeling af kunder

#186462
Anonym

Vores bidrag i Realkredit Danmark er hævet fra 0,57% da vi optog lånet i 2010 til nu 1,0252% pr. 1. oktober 2012. En betragtelig stigning må man sige!

Jeg skal ikke kunne sige om test har ret i de øvrige realkreditinstitutter har hævet bidraget tilsvarende (han plejer at tage fejl) men at dømme ud fra de aktuelle priser Nykredit har liggende på hjemmesiden, er ders højeste pris i øjeblikket 0,7125% for et F1 flexlån uden afdrag.

http://www.nykredit.dk/privat/ressourcer/dokumenter/pdf/Priser/Prisblad-laan-DKK.pdf

Hvis man tager et F1 flexlån fra 0-60% med bidragssatsen 0,5833% og et fastforrentet lån med afdrag fra 60-80% med bidragssatsen 1,000%, så lander gennemsnitsrenten noget under Danske Banks.

Boligen er ifølge Danske Banks skrivebordsberegning faldet 240.000 siden vi købte til trods for at realkreditrådets statistik viser, at priserne i samme periode har været stort set konstante i vores område. Da Danske Bank ikke har været ude at vurdere boligen hverken før, under eller efter købet, kan ændringen kun være udtryk for at der lægges to vidt forskellige vurderinger til grund. En når Danske Bank skal have lokket kunden i fælden, og en anden, når kunden effektivit skal lægges i benlås.

Og ja som Vbturbo er inde på, så har vurderingerne nogen lunde samme troværdighed som ciborrenten, nemlig ingen what so ever!