#186460
Anonym

Så tag også lige at reserche på bankernes bundleprodukter og deres indlåsning
af kunderne især de svageste

Citat:
Vi betalte 530 kr. i bidrag den. 1.1.2012 for et F5 afdragsfrit lån hos RD. Efter de varslede prisstigninger pr. 1.10.2012 skal vi betale 1040 kr. Det er prisstigning på omkring 90% på 9 måneder.

Citat:
http://www.business.dk/oekonomi/risikoku…danmark

Danske Bank / Realkredit Danmark lige nu kører et dobbeltspil. Som altid fuldt lovligt og ganske uetisk.

De kører med to parallelle værdiansættelsesmetoder: En metode når ejendommen skal belåns, og en anden metode til vurderingsformål.

1) Ejendomme kan ifølge realkreditloven belånes til 80% af markedsværdien. Dvs. de priser ejendommene rent faktisk handler til (uanset liggetid).

2) Når de så efterfølgende prissætter bidraget, så anvendes Finanstilsynets retningslinjer om nedskrivningstestet skal ske ud fra et ejendommen med stor sikkerhed skal kunne sælges på et velfungerende marked indenfor kun 6 måneder. Den korte tidsfrist betyder lavere værdi.

Så med andre ord tyder noget på at bankerne kan både blæse og have mel i munden.

Du har derudover helt ret i at der i de finansielle supermarkeder sker en krydssubsiduering mellem realkreditinstitutterne og bankerne. Endnu et argument for at lave et forbud mod finansielle supermarkeder.

Citat:

Ja ganske uetisk.

Og ja er de faktisk nogen af de få der kan blæse og have mel i munden på samme tid.
Hvor skal kunderne iøvrigt gå hen hvis de er utilfredse med vurderingen. finansrådet ? ligesom med Cibor…. ja stakkels os kunder

Carsten Nøddebo , udtaler
“Vi kan altid tage en dialog om det”
Uintelligent og utroværdigt at man fornægter sit habillitetsproblem specielt når andre
dele af forretningen har store problemer med manipulation.

Regulær farce at Carsten ikke kan se kontrasten , men mon ikke det er den der “Infant Horribilis” Ejvind som tuder over sin rating ? og hva man er vel en kollaga