#186226
Anonym

Tak Michael….

Syntes faktisk ikke selv vi har været uansvarlige… måske nærmere ramt af det ene uheld efter det andet.

Vi kunne sagtens sidde i huset- endda med en rigtig god økonomi, da vi gik igang med at bygge det. Vi havde 2 vellønnede job i det offentlige, men

1 ) Hus firmaet gik konkurs, og dermed blev byggeriet en del mere dyrt, da vi stod med et halvfærdigt hus.

2 ) ja så skete det andet, der gjorde at jeg blev syg, og nu har mistet mit arbejde. Vi har faktisk knoklet, slidt og slæbt for at få det til at hænge sammen, jeg arbejdede i 4 år, med en diagnose hvor lægerne betegnede mig som uarbejdsdygtig i ALLE erhverv…. Jeg har vitterligt gjort mit.

Nu hvor tingene brænder på , så er det jo fordi der er små dumme lån, som med fordel kunne lægges sammen, og dermed give en lavere ydelse, og lidt flere års løbetid… så havde jeg den tid til at finde nyt arbejde.

Jeg sidder ikke med hænderne i skødet og mener det er synd for mig- jeg søger aktivt på lige fod med alle andre. Og håber bare at miraklet sker, så alle kreditorer stadig kan få deres penge, og dermed ikke miste noget.

Vi er ikke “unge” længere- 36 og 40 år… så en tvangsauktion er i mine øjne ikke det optimale.

Sælg huset- ja tak gerne, men hvem køber i disse tider ? Vi bor i en flække på landet , hvor huspriser er raslet ned de senere år, og mange tvangsauktioner i avisen hver uge.

Vi bad banken lægge lån sammen for ca 75000, men det ville de ikke. Og så tænker jeg … 75000 modsat de får et kæmpe tab, men de vælger det sidste. Det er da smadder ærgeligt når nu vi gerne vil betale enhver sit.